UUTTA TOIMINTAA ALKAMASSA!

Onko perheessänne yli 12-vuotias nuori diabeetikko?

Yhdistys käynnistää kevään 2023 aikana uutta toimintamuotoa nuorille, yli 12-vuotiaille, diabeetikoille. Luvassa on vaihtuvaa aktiviteettia noin joka toinen kuukausi lauantai-iltapäivisin muutaman tunnin ajan.

Toiminta halutaan suunnitella nuorten omien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, joten tarkempi ohjelma muotoutuu ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Aktiviteettina voisi olla esimerkiksi pizza- ja peli-ilta, leffa, kokkikurssi, frisbeegolf, fatbike-retki, kalliokiipeily, saunailta ja paljon muuta!

Ensimmäinen nuorten kokoontuminen:

Mitä?
Luvassa on vankiselleissä kisailua, tutustumista toisiin ja tietenkin hyvää syömistä! Paikalla olevat pääsevät myös äänestämään loppuvuodeksi parhaat aktiviteetit! Nuoret voivat mielellään osallistua toimintaan yksin, mutta myös vanhempi on tervetullut jäämään, jos se nuorelle sopii.

Milloin?
La 4.3. klo 14-17

Missä?
Prison Island
Jyväskylän Seppälänkankaalla (Sorastajantie 1A5)

Miten mukaan?
Ilmoittautuminen Elisalle (p. 0445100530) tekstiviestillä viimeistään ke 22.2. Laitaviestiin nuoren nimi, ikä, erityisruokavalio sekä vanhemman sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi vanhemmasta tieto ja ruokavalio, jos hän osallistuu.

Vuodelle 2023 haemme rahallista avustusta Diabetesliitolta uuden toiminnan
käynnistämiseksi, jolloin toiminta pystytään todennäköisesti järjestämään täysin ilman osallistumismaksuja.
Haluatko mukaan järjestämään nuorten toimintaa? Otamme mielellämme tiimiimme lisää jäseniä. Ota yhteyttä Elisaan.

Lisätietoja:
Perheiden toiminnan vetäjä / Nuorisotiimin vastaava
Elisa Huovila
elisa@ksdiabetes.fi / 0445100530