Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous ke 10.4.2019

Kokoontumispaikkana
Kansalaistoiminnankeskus Matara,
Matarasali A,
Matarankatu 6 (2.krs, hissi on), Jyväskylä.
Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen

Miehen kylkiluu näytelmä Jyväskylän kaupunginteatterissa.

Teatteriretki Jyväskylän kaupunginteatteriin lauantaina 30.3.2019 klo 13.00 alkavaan päivänäytökseen. Näemme Maria Jotunin klassikkokomedian ”Miehen kylkiluu”. Yhdistys on varannut lippuja jäsenille hintaan 19€/kpl. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla viimeistään 15.3. lipun hinta yhdistyksen tilille FI08 5089 0510 0049 41 ja laittamalla viestiksi ”Miehen kylkiluu” + oma nimi + jäsennumero + puhelinnumero. Liput jaetaan ilmoittautuneille teatterilla ennen esityksen alkua, joten saavuthan ajoissa!

Sydänmaa näytelmä Jyväskylän kaupunginteatterissa on valitettavasti jouduttu perumaan.

Syynä teatterin ilmoitus, että kaikki kyseisen näytelmän kevään näytökset on peruttu. Selvitämme mahdollisuutta saada varaus johonkin toiseen näytelmään kevään aikana. Ilmoitamme siitä yhdistyksen sivuilla, kun asia selviää.

 

Lautasella messut Helsingin messukeskuksessa

Yhdistys järjestää bussikuljetuksen ”Lautasella” -messuille 6.4.2019 joilla Diabetesliitto on vahvasti mukana. Samalla lipulla pääsee myös Kevätmessuille joissa aiheina mm. puutarha, koti, mökki, lähiruoka ja luomu. Matkan hinta on 25€/jäsen ja se sisältää matkat sekä lipun messuille. Lähtö harjun tilausajolaiturista klo 9:00 ja matkaan pääsee myös Leivonmäen ja Joutsan Teboililta. Paluukyyti messukeskuksesta lähtee klo 17:00. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu 19.3.2019 mennessä yhdistyksen tilille FI08 5089 0510 0049 41 ja laittamalla viestiksi ”Messumatka + jäsennumero”. Leivonmäeltä/Joutsasta kyytiin lähtevät, ilmoittautukaa Tuomo Makkoselle: tuomo@ksdiabetes.fi tai 0456748140. Lisätietoa osoitteesta https://lautasella.messukeskus.com/

 

Perhekerhon vappujuhlat!

Ma 29.4. klo 17.30-19.30 Matara-salissa

Kansalaistoiminnan keskus Matara, 2. krs, Matarankatu 6.

Kevään ja vapun kunniaksi pidämme Perhekerhon Vappujuhlat! Luvassa rentoa yhdessäoloa, juttelua ja tutustumista sekä lapsille esimerkiksi lautapelejä ja muuta tekemistä. Voit tuoda vaikka oman suosikkilautapelin mukanasi. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset ja koko perhe.

Tarjoilut toteutetaan nyyttäriperiaatteella, eli tuothan jotain suolaista tai makeaa syötävää noin 20:lle henkilölle yhteiseen nyyttäripöytään. Keski-Suomen Diabetesyhdistys tarjoaa kylmät ja kuumat juomat sekä astiat. Pyri huomioimaan erityisruokavaliot leipomalla/ostamalla laktoosittomia tuotteita ja merkitsemällä itse leipomiisi tuomisiin ainesosat. Ja tietysti meitä kaikkia helpottaisi, jos arvioisit hiilihydraattimäärän itse leipomistasi herkuista, niin jokaisen ei tarvitse itse pähkäillä paljonko niissä on J

EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!

Tällä kertaa mukaan kannattaa kutsua myös mummit, papat, kummit ja muut läheiset, sillä tarjoamme Vappujuhlien yhteydessä luennon aiheesta: Diabetesta sairastava lapsi yökylässä.

Ota perheesi läheiset mukaan kuuntelemaan, mitä asioita tulisi huomioida, kun diabetesta sairastava lapsi tulee yökylään. Luennon pituus noin 60 minuuttia, jonka jälkeen vielä aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Luento on maksuton ja luennoitsijana toimii kuntoutusohjaaja Taru Lampinen (KSSHP). Paikkana Talvikki-Sali, 2krs. Matara-keskus.

Luennolla olevat tulevat luennon jälkeen kanssamme jatkamaan vappujuhlia. Luennolle tulijat voivat siis myös tuoda nyyttäriherkkuja.

Ilmoittaudu viimeistään ma 22.4. tapahtumaan (vappujuhliin ja/tai luennolle) täyttämällä nettilomake osoitteessa: https://vappujuhlat.nettilomake.fi/form/7638   —  niin tiedämme, montako meitä tulee.

Tervetuloa!

Lisätietoja Elisa Huovilalta (0445100530, elisa@ksdiabetes.fi)

 

Asiaa keinohaimasta 9.5.2018 klo 18

Yhdistys järjestää yhdessä Ykköstyypit ry:n kanssa keinohaima luennon Bella Roma ravintolassa Jyväskylässä 9.5.2018 klo 18. Paikalla asiasta kertomassa on sisätautien erikoislääkäri Lorenzo Sandini. Tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu Ykköstyypit ry:n kautta alla olevan linkin takaa. https://ykkostyypit.fi/keinohaimaluento-jyvaskylassa-lorenzo-sandini/